Inte bara allsång 2021

AKTUELLA
PRODUKTIONER

INTE BARA ALLSÅNG

Sing-along och håll-igång på Vallby Friluftsmuseum


INTE BARA ALLSÅNG är Vallby Sommarnöjes andra produktion på Vallby Friluftsmuseums folkparksteater. Föreställningen kommer att vara en spännande mix av klassiska allsångslåtar och tokroliga revynummer. INTE BARA ALLSÅNG innehåller alla de viktiga ingredienserna för en underhållande föreställning; Humor, sång och så lite dans såklart.

 

På scenen återfinns Sören Ivemyr, Sussie Nordström, Annie Stark och Anders Stark som för första gången sammanstrålar på scenen i samma produktion. Det är ett rutinerat gäng som tillsammans kommer att skapa en minnesvärd stund för alla i publiken. Med och ackompanjerar på piano är Viktor Olsson.

 

Föreställningen är cirka 1 timme och 20 minuter, utan paus. I anslutning till föreställningen bör man passa på att göra ett besök på Vallby Friluftsmuseum och kanske ta sig något att äta på Gaggeska gården.

På Folkparksteatern kommer vi med nuvarande restriktioner få plats med runt 100 personer med en placering där man sitter i sällskap om max åtta personer och med en meter mellan sällskapen. Luftigt och tryggt på alla sätt och vi följer alla rekommendationer och restriktioner. Vi erbjuder en återbetalningsgaranti om vi tvingas ställa in föreställningar p.g.a Covid-19.
 

Om du har några frågor angående din bokning så är det bara att kontakta oss på info@vallbysommarnoje.se.

 

Varmt välkomna till Vallby Friluftsmuseum och föreställningen INTE BARA ALLSÅNG


Produktionen genomförs med stöd från Kulturrådet